16. okt, 2022

Honey klubbmästare i nose work

Hej!

Hoppas ni allla har det bra. 

Nu är det höst på allvar i Stockholm med omväxlande regn, sol, värme och kyla. Men alla årstider har sin charm tycker jag och alla hundarna förutom Honey som är en "tropiktax". Hon älskar värme så mycket att vi ibland tror hon skall få värmeslag men hon bara tittar oförstående på oss om vi vill ta in henne i skuggan. Hundar är verkligen personligheter :D

Honey och jag har varit och tävlat klubbmästerskap i Nose work. Hon skötte sig jättefint och kom på pallplats på tre av fyra sök och vann sedan totalt. Vi tävlade i klass två vilket innebär att det är fyra sökområden med två gömmor att hitta på varje sök. Söken var inomhus, utomhus, fordon och behållare. Riktigt roligt var det.

Gällande vinterns valpplaner så är du som är intresserad av våra hundar välkommen att höra av dig. Börja gärna med att skriva ett mejl och berätta om dig och vilket liv ni kan erbjuda en tax. Vi har ingen kö man kan skriva upp sig på då vi gärna vill matcha varje indvid med sitt perfekta hem. Intresset för våra valpar är stort och eftersom vi har en liten uppfödning är varje valp väldigt viktig för oss. Det går också bra att ringa och prata tax en stund så kan jag berätta mer om oss och våra hundar. 

Ta hand om er!

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan