21. apr, 2022

Valpflytt

Hej!

Nu är det dax för valparna att flytta. Tre förväntanafulla hem väntar på sin nya familjemedlem. Alla är nu tingade så ingen valp finns till salu just nu. Först under nästa år kommer vi ha valpar på kenneln igen.

De två första killarna flyttar denna vecka och veterinäresiktigades utan anmärkning på vår närliggande veterinärklinik i går. Veterinären sade att hon hade fått dagens vinstlott genom att det var hon som fick besiktiga dem. Gulligt sagt tycker jag :D Samtidigt som valparna besiktigades så fick de även sin chipmärkning och vaccinering.

Inför flytten tränar vi valparna på att vara trygg i en transportbur. Buren står framme utan dörr på så valparna kan leka och sova i den. När vi sedan sätter in den i bilen brukar valparna känna igen den och det blir en lugn åktur.  

Våra valparna har nu fått uppleva lite olika miljöer, många olika människor både stora och små, några olika trygga hundar och olika leksaker varav flera piper, skramlar eller prasslar vilket valparna tycker är jättekul. Valparna har också fått äta, leka och rasta ute i olika underlag och miljöer. 

Nu tar de nya familjernas ansvar vid att varsamt fortsätta utveckla varje individ utifrån dens potetial.

Ta hand om er!

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan