10. apr, 2022

Fullt ös nu

Så mysigt nu när det är fullt ös i valplådan, i hela huset och nu även utomhus. Snart är valparna redo att flytta till nya hem och de känns så bra med de familjer som vi har klara. Ännu har vi inte hittat det perfeka hemmet till Friends Always Playful Pete. Han är en brun hane med tantecken som troligen blir en liten dvärg eller kanske den minsta sortens tax, kanintax. Han är en lekfull, social och nyfiken kille. Vi önskar honom ett hem där han får vara en naturlig del i allt familjen gör. Vi önskar också att han aktivieras tillsammans med sina ägare i tex spår, nose work, rally lydnad, utställning eller vad ni och hunden gillar att göra tillsammans. En tax blir trevligare och närmare sin familj om man gör saker tillsammans som bygger samarbete och glädje. Föresten gäller det alla hundar och hundraser :D

Vi som uppfödare finns alltid där för våra valpköpare och deras smålimpor. Vi arrangerar med jämna mellanrum valpträffar och kan vägleda både när det gäller träning och utställning. Vi är själva aktiva med våra hundar och har mycket erfarenhet av tävling och träning. Både två och fyrbenta i den här familjen gillar ett aktivt hundliv. 

Om du vill se lite fler bilder på just denna kull kan du titta in på vårt Instagram kennelfriendsalways. Där finns även några filmer som jag lagt upp nu den senaste tiden.

Om just du är nyfiken på vår Pete börja med att skriva ett mejl till oss och berätta om vad du kan erbjuda en lite minilimpa och vad du har för förväntningar på en framtid tax.  ekelund.anki@gmail.com

Det går också bra att ringa oss så får du veta mer.

Sköt om er!

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan