20. feb, 2022

Både glada och sorgliga nyheter

Hej alla taxvänner!

Här på kenneln hade vi glädjen att få se Elsas fyra små valpar födas i torsdags. Det blev tre hanar (Två bruna med tantecken och en svart med tantecken) och en tik (brun med tantecken). Både Elsa och valparna mår bra. Vi kommer själva behålla tiken här på vår kennel.

Den sorgliga nyheten är att Honey i fredags började blöda och förlorade sina tre valpar. Vi är så ledsna för detta men mycket tacksamma att Honey nu verkar må relativt bra igen. Hon fick göra ett kejsarsnitt och de var tvugna att ta bort hela hennes livmoder.

Vi har med anledning av detta nu ännu färre valpar till salu än vad vi tänkt. Jag ber om ursäkt att jag inte orkat svara er som hört av er nu den senaste tiden men hoppas att ni hittar den information ni söker här på hemsidan.

Vi försöker nu se framåt och njuta av de små vi fått och håller tummarna att våra tikar snart mår prima igen efter födsel och operation.

Vår lilla Emil mår som tur va bra och har fått lyxen att få följa med mina vänner och deras hundar på olika äventyr under de senaste dagarna. Så lite extra aktivering för honom har det blivit och det har känts riktigt bra. Tur man har fina vänner omkring sig.

Sköt om er alla!

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan