31. jan, 2022

Valpar

Hej!

Både Honey och Elsa är dräktiga efter julveckans frieri nere i Göteborgstrakten. Båda tjejerna mår bra och är nu rätt runda. Planerad valpning är i vecka 7/8.

Roligt att så många visar intresse för vår uppfödning och vill ha en egen tax. Frustrerande dock att vi troligen inte kommer att ha så många valpar att sälja. Vi kommer att behålla 1 alt 2 tikar själva och har flera klara valpköpare sedan tidigare.

Denna gång gör vi två spännande kombinationer som vi har förhoppningar om att de kan bidra i aveln framöver. Därför söker vi valpköpare som helst har erfarenhet av tax eller annan hundras med liknande kynne. Vi önskar också att du/ni förutom förstås vill ge kärlek till en ny familjemedlem också är beredda att lägga lite arbete och tid på din tax för att utveckla och meritera den. Vi kommer bjuda in till valpträffar som vanligt och finns förstås här för att stötta och hjälpa till i den mån det behövs både med stort och smått.

Jag försöker att svara er alla som tar kontakt via olika kanaler men ibland kan det ta lite tid. 

Bilden är från i somras då vi passade en dotter till Honey, Kiana, och en dotter till Elsa, Nike så vi hade fem taxar på promenaden.

Håll nu alla tummar att vi får flera fina smålimpor snart :D

Anki

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan