22. dec, 2020

Önskar er alla en God Jul!

Hej alla hundvänner!

Ett galet år med många prövningar även för oss uppfödare. Frågor kring hur vi skall kunna mötas och hur nya valpköpare skall kunna få möjlighet att träffa oss och eventuell presumptiv valp uppkom förstås.

Svårigheter kan ibland bli möjligheter att upptäcka nya sätt vilket det blev för oss. Vi möttes utomhus, ringde videosamtal och skapade ny information att skicka ut till alla i förväg. Detta för att förbereda valpköparna så gott det gick utan att behöva träffas fysiskt mer än absolut nödvändigt.

Höstens valpar finns allihopa nu hos sina nya familjer. Allt har gått bra och vi är mycket glada över alla nya medlemmar i kennelfriendsalwaysfamiljen :)

Nu har vi en paus i valpplanerna till i sommar. Vår förhoppning är att det till sensommaren kommer nya smålimpor här hemma. Som vanligt kommer vi hinta om planerna på hemsidan och på vårt Instagram med samma namn framåt sommaren. 

Till våren hoppas vi även kunna bjuda in våra valpköpare till valpträff. Det är ett tillfälle även för dig med seriöst intresse för våra hundar att träffa oss och flera av våra valpar från kenneln.

Bilden är på våra godingar här på kenneln, Elsa, Emil, Honey, Julie och längst fram Nike. Nike är den tik vi behöll avelsrätten på i höstens kull och som förhoppningsvis kommer kunna bli mamma här på kenneln om några år. Nu bor hon hos Cajsa och Hugo tillsammans med taxkompisen Kiana vilket vi är mycket glada för.

Avslutningsvis vill jag önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan