10. okt, 2020

Det finnas inga valpar till salu.

Hej!

Våra valpar är nu 7 veckor gamla och har alla ett presumptivt hem som väntar dem. Alla verkar må bra och är nyfikna och framåt. Sen är de också rent ut sagt urgulliga just nu :D

Vi kommer leverera alla valparna om två veckor, den helgen de fyller 9 veckor. Innan är de förstås avmaskade, vaccinerade, veterinärbesiktigade och allt annat som vi seriösa uppfödare gör och som det står i Svenska kennelklubbens stadgar att vi skall göra för hundens bästa.

Tack till er alla som visat stort intresse för vår uppfödning och som denna gång inte kom ifråga. Lycka till med ert fortsatta letande. På vår kennel kommer de bli nya valpar först om ett år som planerna ser ut nu. Välkomna åter och ta kontakt då.

Nu spenderar alla valparna från både Elsas och Honeys kull mycket tid ihop. De får vara ute i köket och i hallen tillsammans med oss och de vuxna hundarna. Vår 6 månaders gamla unghund Emil har visat sig vara en underbar liten lekkamrat och mysfarbror till de små. Så även han får vara mycket med valparna. De sista veckorna ägnar jag mig extra mycket åt de små för att de skall få så mycket erfarenhet som möjligt med sig inför sin flytt. De kommer få vara ute, ha halsband och koppel, åka bil, se lite olika fordon och miljöer mm. Allt i lagom takt så de utvecklas utan att bli rädda. Sy roligt och mysigt tycker både jag och hundarna.

På vårt Instagram. kennelfriendsalways, finns lite mer bilder och några filmer på våra valpar för den som vill ha lite "ögongodis".

Önskar er alla en fin höst!

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan