8. sep, 2020

Tiden går så fort!

Hej allihopa!

Både Elsas och Honeys valpar är nu 2 veckor gamla. Alla valparna har öppnat ögonen och börjar se sig om samt resa sig upp på vingliga ben. De är så underbart ljuvliga. Under de kommande veckorna går utvecklingen fort och de kommer börja tulta runt och nyfiket undersöka lite mer av omgivningen. De kommer också börja känna igen mig och familjen när vi kommer in och de små svansarna viftar glatt. 

Elsas valpar kommer ha namn som börjar på N i stamtavlan. Vi brukar lägga ett superlativ först och sedan ett namn på samma bokstav. Som exempel kan vi ta pappan till Elsas valpar, Friends Always Jippie Jaxon från J-kullen. Så nu är det bara att börja fundera på fina superlativ och namn på N för Elsas kull (1 hane och 3 tikar) och bokstaven O för Honeys (2 tikar). Både familj och vänner brukar vara engagerade i att ge förslag på fyndiga namn.

Lilla Emil började på valpkurs i går. Det var roligt att få ägna honom egen tid. Han är en positiv och läraktig kille som antog alla utmaningar med stor motivation. Jag har också introducerat honom för rådjursklöven inför viltspåret som vi skall köra under vintern. Även det tyckte han var spännande och roligt. Härligt med arbetsglada hundar.

Bilden är på Honey och hennes två fina flickor.

Hörs snart igen!

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan