29. aug, 2020

Elsas små 1 vecka gamla

Hej igen!

I dag är Elsas valpar 1 vecka gamla. Elsa mår bra och har återfått sin ursprungsform som en liten kaningtax. Som tur är har hon en riktigt bra mjölk som hon matar sina små med. De är alla riktigt runda och goa. Elsa är en riktigt cool mamma som är trygg och lugn  i allt hon gör med sina småttingar. På bilden så ligger en valp på tvären under de andra valparna längst med Elsas kropp för att nå, som han tycker, bästa tutten ;)

Allt går bra med Honey och hennes små också. De är 1 vecka gamla om 2 dagar så då kommer det ny bild på de gänget också.

Emil, vår 5 månader gamla unghund, får nu stå lite mer på egna ben utan de vuxna tikarna vid sin sida. Vi har varit på kortare hundpromenader med kompisar och deras hundar och det har varit kul tycker Emil. Idag har vi börjat träna lite mer inför att han skall ställas ut framöver. Emil är en nyfiken och glad kille som gillar att göra olika saker. Vi tränar också hantering och att han skall vara lugn när vi klipper klor eller kontrollerar öron och tänder. Det går riktigt bra för han har börjat förstå att om han är passiv när jag håller i honom så får han en godis :D

Trevlig helg önskar jag er alla!

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan