23. aug, 2020

Valpspekulanter

Så här såg Elsa ut dagen innan hon valpade. Hon hade en viktökning på drygt 1,2 kg. Valparna upplever nu sin andra dag och Elsas mat har kommit igång. Mamma Elsa och alla valparna verkar må bra.

Elsa har haft dålig aptit denna dräktighet så vi har verkligen fått truga och hitta på nya delikatesser varje dag. Som tur är så är aptiten åter så fort valparna kom ut. Troligen har det varit för trångt för henne att få i sig mer än små mängder åt gången.

De familjer vi redan hunnit träffa har kännt bra för oss och hundarna så flera av er kommer troligen vara aktuella för att få erbjudande om en valp. Nu som jag redan berättat för er alla så måste de gå några veckor så vi ser att allt går bra. Sen vill jag se vad de är för små individer för att kunna göra "bästa" matchningen med presumptiv ny ägare. 

Förstår att ni längtar, håll ut och kram till er alla!

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan