13. aug, 2020

6 valpar såg det ut att bli.

Mycket spännande att få se de små valpskeletten på röntgen i går. Honey verkade bära två små och Elsa fyra. På röntgen kan man inte se hur valparna mår eller om de lever. De såg lika stora ut så vi hoppas att allt är väl med dem alla. Helt klart lever de om i magarna iallafalll för det kan vi känna utifrån 🤩

Som jag sagt tidigare så är intresset för valpar väldigt stort och jag hinner helt enkelt inte svara på alla meddelanden och samtal just nu. Vi har redan kontakt med ett flertal presumptiva valpköpare så troligen har vi inte heller valpar till fler än dessa nu. Men det känns förstås ändå kul att intresset för rasen ökat och att ni alla därute vill ha kontakt. Håll koll på vår hemsida. Det kan bli återbud och då kommer jag informera där om det finns valpar till salu. Planerna är sedan att det blir en ny kull först om drygt ett år. 

Bilden är på Elsas mage som är "full" med fyra småttingar. 

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan