3. jul, 2020

Nu har vi varit ute på date

Hoppas ni alla har en fin sommar och lite ledighet för både två ch fyrbenta vänner.

Vi har varit på tur både norr om Stockholm och nere i Göteborg för tjejernas frieriresor. Vår kanintaxtik Elsa, Your Choice Natazcha, har fått träffa vår egenuppfödda röda dvärgtaxkille Ture, Friends Always Jippie Jaxon.

Vår röda dvärgtaxtik Honey, Friends Always Sweetest Honey, har fått träffa Ludde, Fädernegårdens lille Marley. Vår Elsa är precis som Ludde svart med röda tecken så i båda kullarna kan det bli rött eller svart med röda tecken.

Alla hundarna är välmeriterade både på utställning och spår samt ögonlysta utan anmärkning. De är alla fyra friska och med trevliga mentaliteter även om de förstås har sina egna personliga drag som sig bör.

Valparna planeras födas i månadsskiftet augusti och september och vi hoppas på att få några stycken, nu när efterfrågan är så stor, så iallafall några familjer kan få en ny medlem till hösten 🤩

På bilden är det från vänster vår nyaste familjemedlem Emil och sedan vår dotters tax, Julie, sedan kommer Elsa och Honey. Bilden tagen på vackra Öland förra veckan.

Du som är seriöst intresserad av att få veta mer om våra valpar och som även efter dessa märkliga tider kan ha tid och möjligheten för hund är välkommen att höra av dig. 

Ta hand om er alla därute!

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan