26. maj, 2020

Äntligen vår!

Hej alla hundvänner!

Just nu är det en stor efterfrågan på valpar. Vilket på ett sätt är roligt men jag vill ändå uppmana er alla att tänka till en gång till så ni verkligen har möjlighet att ha en hund 10-15 år framöver. Vi uppfödare ser en tydlig ökad efterfrågan på valpar. Kanske kan det bero på ett större behov av närhet och socialt samspel nu; ihop med en ökad möjlighet att vara hemma mer på grund av Pandemin. Jag menar inte att det behöver vara fel att skaffa valp nu men var först säker på att du har tid och möjlighet, även efter pandemin, att ge en liten ny familjemedlem det den kräver :)

När man visar intresse för att köpa valp hos oss gillar vi att få ett mejl med lite mer information om er först. Både vilka ni är och vilket liv ni tänker att ni och er tax skall få framöver. Jag vill förstås också vet vilka förväntningar ni har på oss och er eventuella framtida tax. Sen gillar jag att pratas vid per telefon där vi kan snacka tax en stund :D

Jag lovar aldrig någon en hund utan önskar få lite relation med er först. När sedan valparna är födda och jag ser vad det är för individer så börjar matchningen med framtida presumtiva ägare. Då kommer vi ses och ni få chans att möta mina vuxna hundar så vi båda känner att det känns rätt. Jag har en sådan lite uppfödning och varje valp är viktig för mig och att den får sitt bästa hem. Jag vill också få chans att hålla lite kontakt framöver samt kunna få hjälpa till om någonting eventuellt skulle strula under valpens liv.

Som  ni kanske vet finns det kurser inför att köpa hund om ni inte haft hund förut. Kan varmt rekomendera det. Hörde talas om en utbildning på nätet via svenka kennelklubben just nu, https://www.skk.se/kopahund/ Kan finnas liknande utbildningar ibland via studieförbund och brukshundklubben.

Fotografiet föreställer vår fina lilla taxflock efter morgonens promenad och lek i trädgården.

Denna hemsida uppdateras med jämna mellanrum. Lite oftare finns nya bilder på vårt Instagram kennelfriendsalways.

Må gott! 

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan