24. nov, 2019

Finaste M-kullen

Nu har våra fina godingar kommit tillrätta i sina nya hem. Valparna verkar vara framåt, sociala och positiva. Tack så mycket för alla fina meddelanden, bilder och filmer jag fått på de små under de här veckorna. Ser fram emot att träffa er alla på vårens valpträff.

Tänkte också passa på att meddela att vi skjuter fram Honeys nästa kull till sommar/hösten 2020. Vi har som ni kanske vet en lite uppfödning i hemmiljö med max en kull om året. Vi vill ha tid att ge de vuxna hundarna lite mer uppmärksamhet och träning en tid innan nästa kull busungar kommer in i familjen. Jag kommer träna Rallylydnad i vinter i en närbelägen hundhall under januari till mars med allla hundarna. Elsa kommer gå spårkurs i mars och Honey gå nose work läger i juni. Så massa kul saker är på gång som vi alla ser fram emot.

Vill avslutningsvis tipsa om den stora hundmässan i Älvsjöhallen under Luciahelgen. Det finns rasmontrar där tax är representerad och man kan få träffa trevliga taxar och taxfolk.  Så är du nyfiken på tax gå dit och få ditt lystmäte. 

Ha det bäst!

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan