30. jul, 2019

Elsa är dräktig :D

Nu är vi riktigt glada! Det verkar helt klart vara så att Elsa är dräktig. Hon har visat alla för mig kända symtom på att vara dräktig och nu syns det även på hennes mage. Valparna kommer att födas i mitten av sista veckan i augusti vilket vi ser mycket fram emot. 

Elsa mår bra men är lite lugnare än vanligt. Jag har just börjat vänja över henne till det foder hon skall äta sista delen av dräktigheten och under tiden hon diar sina små. Det är ett foder som är lite kraftfullare och särskilt anpassat efter tiken och de små växande minilimporna. 

Vi har senaste veckan varit i Stockholms härliga skärgård och upplevt båt och ö-liv. Elsa gillar skarpt att bada och tar det övriga med ro. Det är så härligt att ha hundar som kan följa med på allt vi hittar på.

Önskar er alla en fortsatt riktigt bra sommar!

Kommentarer

Charlotte

03.08.2019 12:10

Hej Anki! Tack för trevlig samtal. Tiden har rusat iväg här i Ystad men jag tänker ofta på lilla Elsa om hon bär en valp för oss.
Ser med spänning fram mot att höra hur det går. Bästa soliga varm

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan