16. jun, 2019

ELSA LÖPER :D

Spännande tider väntar :)

Nu löper vår korthåriga kanintax Elsa (Your choice Natazcha) och skall om ca 14 dagar paras med Frasse (Friends Always Gideon) korhårig dvärg.

Båda är svarta med tantecken till färgen. Båda är bedömda som excellenta på utställning, ögonlysta utan anmärkning samt har ett mycket trevligt temperament. Elsa är en mjuk och mycket vänlig tjej som tidigare fått agera barnvakt till Honey tidigare kullar med beröm godkänt. Hon har också godkänt anlagsprov i spår och är en riktigt duktig spårhund som skall få spåra mer framöver. Frasse är en härlig cool kille som gillar äventyr med sin familj. Vad jag vet så "bangar" han inte för någonting. Vi ser mycket fram emot denna kombination som vi hoppas skall ge trevliga, friska och exteriört korrekta valpar. 

Om du är intresserad av en valp från oss är du välkommen att ta kontakt för att berätta mer om vilket liv du kan erbjuda en tax. För oss är det viktigt att vi matchar varje valp med rätt familj då alla små är egna individer. Dock är det viktig för varje hund att inte lämnas ensam för länge, att få inte bara fysisk motion utan också ett vettig sysselsättning för huvudet. En tax som får arbeta tillsammans med sin förare i något som ni tillsammans tycker om gagnar samarbetet och trivseln tillsammans. Idag finns flera bra hundsporter som passar som handen i handsken för en liten tax, tex nose work, rally lydnad, viltspår mfl.

Håll alla tummarna på att vi får en liten hög godingar i början på september :D

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan