1. jun, 2019

Vår finaste Elsa har fått sitt andra utställningscert

Hej!

Snart är det sommar och alla hundaktiviteter pågår för fullt. Elsa (Your choice Natazcha) har fått gå på några utställningar och har två fina bedömningar som excellent med certifikat. På bilden visas hennes senaste kritik från utställningen vid Ulriksdalsslott som arrangerades av Östsvenska taxklubben. Vi skall nu kämpa för att få det sista certifikatet så hon blir utställningschampion. Elsa arbetar också med sitt viltspår och skall förhoppningsvis även där kunna meritera sig lite mer.

Elsa är den tik hos oss som närmast skall få valpar. Hon löper uppskattningsvis i juli och skall då paras med Frasse (Friends Always Gideon). Mycket spännande kompination på två extriört korrekta hundar med trevlig mentalitet. Frasse är en dvärgtax som är svart med tan och Elsa är kanintax även hon svart med tantecken till färgen. Båda är korthåriga.

Välkommen att höra av dig om du är intresserade av denna kombination.

Hörs snart igen!

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan