24. dec, 2018

God Jul hälsning

Tack alla härliga hundvänner för ett fint år som avslutades med att vi fick representera tax i montern på Stora Stockholm :D. Elsa och Honey fick också chans att gå i rasparaden för att inför stor publik visa upp korthårig dvärg och kanintax. Så roligt att få vara med och se att intresset för tax är så stort.

Under våren kommer vi som vanligt bjuda in till en kennelträff för våra valpköpare. Troligen blir vi här hemma som förra gången då det fungerade riktigt bra. De som ville kunde då också stanna kvar lite på kvällen och prata vidare i lugn och ro. En rikitg höjdardag tycker jag det blev tack vare er alla :)

Snart nytt år på gång med nya utmaningar. Vi har tyvärr nyligen fått ett tråkigt besked gällande vår kelpie Jonna. Vid besök hos veterinären för att få lite lugnande till nyårsnatten till henne upptäcktes ett större blåsljud på hjärta. Vi har fått remiss att i början av året få komma till en hjärtspecialist för att utreda henne. Vi hoppas kunna få besked om prognos och vad som kan göras för att Jonna skall må bra en tid till. Håll tummarna!

Var rädd om er alla och njut av varandra och era fyrbeningar. Avslutningsvis vill jag önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan