18. nov, 2018

Nu har våra småttingar flyttat hemifrån

Har just upptäckt att min hemsida troligen inte gått att se på några veckor. Men nu skall det vara fixat igen :D

Valparna har flyttat ut. Tänk vad 9 veckor kan gå fort. Lite vemodigt är det alltid att lämna valparna men samtidigt kul och spännande att få följa dem vidare genom deras nya familjer. Bilden är på de fyra små bara ett par veckor gamla med mamma Honey.

Honey var cool och avslappnad när alla valparna lämnade en efter en men när de var tomt var hon inte helt nöjd. Vet inte om hon inte riktigt förstod att de flyttade utan bara trodde att de skulle ut på en utflykt och sen komma åter. Idag har vi därför tränat och promenerat lite extra mycket för att få Honey på andra tankar vilket verkar ha lyckats. Hon har varit glad och busig hela dagen. Samtidigt har vi nu förstås också städat undan i huset där de små söta valpligisterna har huserat. Troligen dröjer det nu till i sommar innan de blir nya valpplaner.

Under vintern skall vi träna rallylydnad och viltspår vilket skall bli kul. Alla tre skall få köra rally och Elsa har prioritet gällande viltspårsträningen.

Ha det bäst! 

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan