11. nov, 2018

I dag är våra valpar 8 veckor gamla

Nästa helg flyttar de alla till sin nya ägare och det känns som vi nu hittat rätt hem till varje liten individ. Som uppfödare med max en kull om året så är jag väldigt noga med var varje valp hamnar. Jag vill kunna hålla kontakt, få följa valpens utveckling och även kunna ha chans att hjälpa till om det behövs. Vår ambition är att bjuda in till valpträff varje år och på de sättet främst ge ett forum att träffas och ha trevligt men även lite relevant utbildning och chans till erfarenhetsutbyten. Det brukar vara uppskattat och jag uppskattar väldigt mycket alla mina fina valpköpares vilja att hålla kontakt och bjuda på sig själva. Tusen tack! :D

Jag har under senare månaden haft tävlingspaus för att riktigt få njuta av valparna samt ge de vuxna hundarna en träningspaus. Vi har förstås ändå gått långa promenader samt andra lite lättsammare aktiveringar samt haft mycket mys i soffan. Så nu har träningslusten återkommit så jag tänkte boka lite tid i en närbelägen träningshall så kommer vi igång igen :)

Det är viktigt att ändå hitta på roliga saker ute med sin tax i höstrusket. Taxar kan annars bli väldigt envisa med att de inte vill vara ute alls om det tex regnar. Men korta lite enklare men roliga lekar, träninga eller fysaktivitetet brukar råda bot på detta.

Bilden är på alla valparna med Elsa och Honey i samma kort. Visst är de goa?

Ha det så gott där ute!

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan