1. nov, 2018

Nu är de 6 veckor gamla

Alla godingarna mår bra och upptäcker omvärlden för fullt. Vi har varit ute både på altanen och i trädgården flera gånger samt upplevt flera väderlekar. De har också ätit och rastat utomhus. Mycket folk har hälsat på för att få träffa de små. Valparna tar det med ro och de vuxna hundarna tycker det är toppen med flera som vill leka med dem :D

Under denna vecka har vi också en extra hund, en stor kelpiehane, på besök. Trots sin storlek tycker han det är lite för mycket "myller" för hans smak när alla valparna vill hälsa på honom och följa efter honom. Han är en mycket vänlig "farbror" men vi ordnar lugn och ro för honom också med jämna mellanrum.

Alla tikarna är tingade men hanen har ännu inte fått sitt "bästaste" hem. Så har du intresse för en dvärgtaxhane är du välkommen att ta kontakt med oss så kan vi berätta mer. Det vi kan säga nu är att han är en mycket gosig och ganska lugn kille.

Happy Halloween till er från oss!

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan