27. okt, 2018

Sötlökarna har varit på upptäcksfärd.

Valparna har idag varit på riktig upptäcksfärd i köket och hallen samt prövat de andra hundarnas bäddar. En riktig bergsklättring för dessa små att komma upp i en stor Biabädd. De var så busiga och hoppade runt bland filt och leksaker så mamma Honey var tvungen att sticka dit huvudet och se vad som pågick.

Vi har haft besök som fick mysa med de små. Denna vecka har vi också en  extra hund som valparna skall få socialiseras med. Det är en stor och otroligt snäll kelpiehane vid namn Fix som känner oss alla väl.

I morgon blir det nose work träning. Det är Elsa och Fix som skall få träna. Det ser vi fram emot för det var några veckor sedan vi var på träning. I vanliga fall är det Honey som tränas i nose work men hon prioriterar sina små av naturliga skäl. I veckan blir det Jonnas tur att träna och då blir det banträning i rallylydnad. Även de skall bli jättekul. Nu tränar vi rally inomhus och det känns extra bra i höstrusket.

Vi hörs snart igen!

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan