25. okt, 2018

Godingarna växer

Våra små godingar är nu drygt fem veckor gamla. Flickorna är fortfarande relativt små så de kanske blir kanintaxar, den minsta storleken av tax. Mamma Honey är en liten dvärgtax och pappa Ivan är en kanintax. Det bästa med tax är att oavsett vilken storlek de är registrerade som när de köps så går de att registreras om på officiell utställning när de blivit 15 månader gamla. Då går inte värdefulla fina individer till spillo utan blir registrerad i den storlek de faktiskt är :)

Valparna utvecklas som de ska och nu har de fått små vassa synålar till tänder som de äter riktig hundmat med. Valparna håller också på att upptäcka den stora världen för fullt. De är ute i köket och får vänja sig vid alla ljud som hör ett hem och en familj till. Från i helgen kommer jag vara helt ledig för att ägna mig åt hundarna och främst valparna för att se till att de har så mycket bra som möjligt med sig i form av miljöträning i sin "ryggsäck" till sitt nya hem.

Du som vill veta mer är välkommen att ringa och prata tax en stund.

Jag nås lättast på mobilen 070-492 7056

Ha det gott!

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan