5. okt, 2018

Nu är ögonen öppna :D

Våra fina valpar fyller 3 veckor i helgen. De har alla fyra öppna ögonen och går nu omkring på vingliga ben. Är lite mysigt att bara var hemma nu när höstens mörker faller utanför. Fördelerna med att ha valpar på hösten är att man kan ta det lungt och hinner vänja valparna lite i taget med allt som man vill göra tillsammans och när våren kommer är de så stora att de kan gå på valpkurs eller andra hundträffar som husse och matte gilla. Det vi brukar aktivera hundarna med inomhus är att lära in skojtrick ex high five där hunden sätter tassen mot min hand, sitta fint upp på rumpan med framtassarna i vädret, leka död genom att ligga stilla på sidan mm. Roligt för både hund och förare när de kan visas upp. Andra kul saker att göra inne är att gömma godis eller att använda aktivitetsleksaker, typ pussel där det finns gömda godisar i och hunden får klura ut hur den kommer åt det. Bara fantasin sätter gränser. Nöjda och lugna hundar brukar man iallafalll få efter enstunds aktivering.

Bilden är på Honey när hon var på internationell utställning för några år sedan och blev bästa jaktklass tik med internationellt certifikat.

Jag brukar vara lite försiktig med att fotografera valparna just när ögonen öppnas så ni får vänta lite på de bilderna och nöja er med en bild på mammatax. 

Ses snart igen!

Välkommen att ringa 070-492 7056 om du vill veta mer om våra valpar. 

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan