28. jul, 2018

Hej igen efter sommaruppehållet :)

Hej allihopa!

En kul valpträff hade vi i maj som planerat. Jag är så glad och stolt över er alla som gör det bästa för era taxar. Är också glad att ni håller kontakt med oss så vi får chans att följa upp vår uppfödning. Tack för det!

I sommar har vi haft Fina med en dryg vecka då vi var på husbilssemester för att hennes familj skulle utomlands. Vi hade det riktigt mysigt när vi körde runt i södra sverige och sen upp utefter västkusten.

Nu har vi kommit in i vardagen igen och så smått börjat komma igång med träning och anmälningar till tävlingar och prov. 

Jonna och jag skall satsa på mästarklass rally för att om möjligt komma med på Sm under nästa år. Vi blev champion i år och de sista tävlingarna gick riktigt bra. Jag vet dock vilket arbete det är när man skall fila på det där sista viktiga detaljerna för att "allt" skall bli rätt varje gång. Jag har tävlar SM med tidigare hundar under 10 år,lydnad 6 år och agility 2 år, och det är en hel del arbete vill jag lova. Men vi båda gillar att träna tillsammmans så vi skall ge det en chans.

Elsa har fått spåra och hon skall inom kort startas i öppenklass. Hon skall också få göra ett doftprov i Nose Work vilket om det blir godkänt ger oss entré till tävligar i Nose Work,

Både Elsa och Honey tränas i Nose Work och Honey fortsätter jag att tävla med. Hon skall tävla nu i augusti nästa gång. 

Sköt om er alla och var noga med att dricka och svalka av er så gott ni kan i denna värme både två och fyrbenta :)

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan