4. apr, 2018

Honey i bustagen

Hej!

Hoppas ni alla har det riktigt bra. Här har tävlingsäsongen börjat igen och vi är i full gång och tävlar Nose work. Vilket är en sorts specialsök där hundarna lär sig att hitta och markera en droppe av ett hydrolat (pressad växtdel) i fyra olika miljöer (fordon, inomhus, utomhus och behållare). Mycket kul sport som hundarna gillar och som är en bra aktivering för vilken hund som helst. Taxarna älskar det.

I helgen skall jag och Jonna , vår kelpie, påbörja vår tävlingssäsong i rallylydnad. Vi har så fina inomhushallar här som vi har lagt lite tid att träna i för att vara redo redan nu i april.

Så ett tips om ni inte vet hur ni skall aktivera er med er hund, gå på kurs eller leta efter ett träningsgäng på din lokala brukshundklubb eller annan seriös hundklubb så kommer ni igång och kan hjälpas åt och lära av varandra. Jag har både träningsgäng och lite kurser på gång :) 

I vår har vi inga valpar här på Kennel Friends Always men till hösten planerar vi att Honey skall få sin andra kull. Bilden är på Honey i bustagen. Hon var en mycket bra mamma som födde sina valpar utan problem och som hade gott om mat och mycket tålamod med sina små.

Välkommen att kontakta oss om du är nyfiken på tax och att få veta mer om våra framtidsplaner.

Sköt om er!

Senaste kommentaren

03.11 | 14:27

Hej! Vi funderar på att köpa tax, Har ni några valpar på gång? Med vänliga hälsningar Familjen Larsson Bäcke :)

31.10 | 19:38

Hej, jag och min fru är mycket intresserade av black and tan kanintax/dvärgtax och era ser så fina ut på bild. Vi bor i Gävle och har gott om tid för lek och gosa med en trevlig hund. Hör gärna av er.

03.10 | 10:10

Så fina❤️

29.08 | 14:25

Hej
Är superintresserad av en valp efter din fina Honey .
Hur ser det ut på vslpfronten ?

Dela den här sidan